quote uit "Keizer aller ziektes";

Ziekte is de duistere kant van het leven, een beklemmender soort burgerschap. Iedereen die geboren wordt krijgt twee paspoorten mee, een voor het koninkrijk der gezonden en een voor het koninkrijk der zieken. En al gebruiken we allemaal het liefst alleen het goede paspoort, toch moet vroeg of laat iedereen, in geval een tijdlang, zich identificeren als burger van dat andere rijk. Bron; Keizer aller ziektes

dinsdag 23 augustus 2011

Jeroen gezakt

Helaas na 9 weken!!!!!! Heeft Landstede Harderwijk de definitieve uitslag gegeven; Jeroen is gezakt.

Bij vraag 12 stond er 1 punt toegekend voor het gebruik en noemen van de benodigde formule;
E = MC2

Jeroen heeft de formule genoemd en vervolgens gebruikt. Hier hadden ze géén punt voor toegekend. Wij hebben ze hier NEGEN weken geleden op gewezen. Dit moest uitgezocht worden. Vorige week hebben ze ons verteld dat de tweede corrector erbij gehaald moest worden, maar ze wisten niet wie dat was, dat moest uitgezocht worden en hij zou eventueel nog op vakantie kunnen zijn. Of we daar begrip voor wilde hebben? Wij hebben vóór de vakantie al gevraagd of ze even konden KIJKEN naar onze vraag. Misschien had Jeroen het wel fout.

Vandaag kwam hun antwoord; Jeroen heeft inderdaad de formule opgeschreven, maar een fout gemaakt bij het invoeren van de formule in zijn rekenmachine. Hij is vergeten het kwadraat in te toetsen. Hier zijn ze NU pas achter gekomen!!!! Als hij het antwoord niet verder had uitgewerkt, dus alleen de formule had opgeschreven had hij wél die extra punt gekregen voor de formule!!!! Dus als hij de som niet verder had uitgewerkt was hij geslaagd geweest....... ingewikkeld maar waar!!!!!

Wat ik hier vooral zooo bitter aan vind is dat ze dit ook vóór de vakantie hadden kunnen zien!!!!

Nu rest ons alleen nog een civiele procedure. Gezien de tijd die hiermee gemoeid gaat én de kosten laten we dit maar achterwege. Maar wat een bittere smaak hou ik hier aan over!!! Bah!!!! Nog smeriger dan 2 chemo's achter elkaar.

Tuurlijk wéét ik dat Jeroen harder had moeten leren. Die stomme zesjes mentaliteit heeft hem wéér genekt!!! Ik wil hier alleen wél aan toevoegen dat dit een héél ingrijpende periode is waar wij met zijn allen inzitten! Dit verdriet had ik hem én ons graag bespraard. Maar blijkbaar moesten er nóg een paar klappen uitgedeeld worden boven ons dak.... Nou; stop nu maar!!!! Véél meer kan er niet bij hoor!!!!




Alhoewel....... Jeroen en ik nu nog meer motivatie hebben om onze kop te buigen en de wind te trotseren. Kom maar op! Wij gaan naar de eindstreep hoe hard de tegenwind ook is!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.